Szállítás és fizetés

Üdvözlöm minden kedves régi és leendő ügyfelünket a megújult webáruházunkban!

Termékeink között találnak új és bontott sorkimenőket, félvezetőket, tunereket, képcsöveket. Minden kategóriában külön jelezzük ha az adott termék bontott vagy használt, természetesen ezek olcsóbbak is. Bontott sorkimenőink nagy része alig használt, újszerű, törött vagy villámcsapott készülékekből lettek kibontva. Bontott alkatrészek esetén nagyobb megrendelés esetén vagy törzsvásárlóknak kedvezmény, a megadott árak irányárak. Az egyes termékekre kattintva tudhat meg bővebb információt a termékről. A termékekkel vagy szállítással kapcsolatos kérdésekre mailban válaszolunk.

A csomagokat lehetőség szerint igyekszünk legkésőbb a rendelést követő napon postára adni. A postaköltség a vásárlót terheli. A fizetés utánvéttel a csomag átvételekor a kézbesítőnek, vagy átutalással történik előre utalással. 

Van lehetőség a webáruházban megrendelt termékek személyes átvételére is, előre egyeztetett időpontban és helyszínen. Ez költségmentes.

Levelezési cím: ELKO4 Bt. Zalaegerszeg Botfa u 8. 8900

Az oldalon szereplő árak BRUTTÓ árak, ezt ÁFA már nem terheli. Törzsvásárlóknak a távszabályzókra több darab esetén egyedi árajánlatot tudunk adni.

Szállítási díjak  utánvétes szállítás esetén:

-1kg-ot meg nem haladó súlyú csomag esetén bruttó 1930Ft.

-1kg felett minden megkezdett kg után további bruttó 280Ft

Előre utalás esetén: 1kg-ot meg nem haladó súlyú csomag esetén bruttó 1610Ft,  1 kg felett minden megkezdett kg után plusz 280Ft felár. Bankszámlaszám:  1040 4900 5052 6686 4887 1000. Előre utalásos rendelés a weboldalon nem lehetséges, ez telefonos vagy emailben történő egyeztetést követően lehetséges.

A szállítási díjak és az azokra vonatkozó vonatkozó kedvezmények csak a webáruházon történő rendelés esetén érvényesek.

A hibásan, hamisan megadott adatokból származó tévedésekért, károkért az ELKO4 Bt. semmilyen formában felelősséget nem vállal, minden felelősség a vásárlót terheli. (Például: hibás cím, több vagy kevesebb tétel, esetleg más cím, stb.) Hibás vagy hamis adatokkal megadott rendeléseket az ELKO4 Bt. jogosult érvénytelennek nyilvánítani, törölni, továbbá legkisebb kétség esetén jogosult ellenőrizni a vásárló által megadott adatok valódiságát.

Bontott alkatrészekre 1 hónap garanciát vállalunk, új termékekre 6 hónap. Bontásból származó félvezető és tuner esetében reklamációt csak a csomag feladásától számított 8 munkanapon belül fogadunk el. Bontott termék esetén a garanciát három módon lehet érvényesíteni:
– kicseréljük a terméket másik bontott alkatrészre.
– kicseréljük új alkatrészre a bontott és az új árának a különbözetének a kifizetése ellenében
– visszavásároljuk a terméket.

Megrendelése során a Fogyasztó élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben részletesen rögzített, indoklás nélküli elállási jogával.
Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését nyolc munkanapon belül megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban vagy elektronikus úton. Postai úton, írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel reklamációját, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

Garancia vagy elállás érvényesítése: A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza az ELKO4 Bt. címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagot nem vesszük át, azonban egyedi mérlegelés után, előzetes egyeztetés alapján a postaköltséget átvállaljuk hibás teljesítés esetén. Az elállás joga nem illeti meg a vásárlót szakszerűtlen használat (pl. törés, beázás) esetén. Hibás teljesítés esetén termék visszaérkezését követően 14 napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a Vásárló által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség), az ELKO4 Bt-n kívül eső okok miatti elállás esetén csak a termék árát térítjük, minden egyéb költség a vásárlót terheli.