Szállítás és fizetés

Üdvözlöm minden kedves régi és leendő ügyfelünket a megújult webáruházunkban!

Termékeink nagy részét a bontott, de letesztelt, működő LCD és LED TV alaplapok, tápegységek, kijelzők és egyéb alkatrészek teszik ki.

Bontott alkatrészek esetén nagyobb megrendelés esetén vagy törzsvásárlóknak kedvezmény, a megadott árak irányárak. Az egyes termékekre kattintva tudhat meg bővebb információt a termékről. A termékekkel vagy szállítással kapcsolatos kérdésekre mailban válaszolunk.

A csomagokat lehetőség szerint igyekszünk legkésőbb a rendelést követő napon postára adni. LCD és LED kijelzők esetén a szállítási idő 2-4 munkanap. A postaköltség a vásárlót terheli. A fizetés utánvéttel a csomag átvételekor a kézbesítőnek, vagy átutalással történik előre utalással. 

Van lehetőség a webáruházban megrendelt termékek személyes átvételére is, előre egyeztetett időpontban és helyszínen. Ez költségmentes.

Levelezési cím: ELKO4 Bt. Zalaegerszeg Botfa u 8. 8900

Az oldalon szereplő árak BRUTTÓ árak, ezt ÁFA már nem terheli. Törzsvásárlóknak a távszabályzókra több darab esetén egyedi árajánlatot tudunk adni.

Szállítási díjak  utánvétes szállítás esetén:

-1kg-ot meg nem haladó súlyú csomag esetén bruttó 2300Ft.

-1kg felett minden megkezdett kg után további bruttó 270Ft

Előre utalás esetén: 1kg-ot meg nem haladó súlyú csomag esetén bruttó 1990Ft,  1 kg felett minden megkezdett kg után plusz 270Ft felár. Bankszámlaszám:  1040 4900 5052 6686 4887 1000. Előre utalásos rendelés a weboldalon nem lehetséges, ez telefonos vagy emailben történő egyeztetést követően lehetséges.

A szállítási díjak és az azokra vonatkozó vonatkozó kedvezmények csak a webáruházon történő rendelés esetén érvényesek.

A hibásan, hamisan megadott adatokból származó tévedésekért, károkért az ELKO4 Bt. semmilyen formában felelősséget nem vállal, minden felelősség a vásárlót terheli. (Például: hibás cím, több vagy kevesebb tétel, esetleg más cím, stb.) Hibás vagy hamis adatokkal megadott rendeléseket az ELKO4 Bt. jogosult érvénytelennek nyilvánítani, törölni, továbbá legkisebb kétség esetén jogosult ellenőrizni a vásárló által megadott adatok valódiságát.

Új termékekre 6 hónap garanciát vállalunk. Bontásból származó modulok és kijelzők  esetében reklamációt csak a csomag feladásától számított 14 munkanapon belül fogadunk el. Bontott termék esetén a garanciát három módon lehet érvényesíteni:
– kicseréljük a terméket másik bontott alkatrészre.
– kicseréljük új alkatrészre a bontott és az új árának a különbözetének a kifizetése ellenében
– visszavásároljuk a terméket.

Megrendelése során a Fogyasztó élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben részletesen rögzített, indoklás nélküli elállási jogával.
Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését 14 munkanapon belül megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban vagy elektronikus úton. Postai úton, írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel reklamációját, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

Garancia vagy elállás érvényesítése: A hiba észlelését haladéktalanul jelezze, lehetőleg elektronikus levél formájában.  A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza az ELKO4 Bt. címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagot nem vesszük át, azonban egyedi mérlegelés után, előzetes egyeztetés alapján a postaköltséget átvállaljuk hibás teljesítés esetén. Az elállás joga nem illeti meg a vásárlót elemi kár és szakszerűtlen használat (pl. törés, beázás) esetén. Hibás teljesítés esetén termék visszaérkezését követően 14 napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a Vásárló által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség), az ELKO4 Bt-n kívül eső okok miatti elállás esetén csak a termék árát térítjük, minden egyéb költség a vásárlót terheli.